Geräte und Zubehör
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
12 stuks
Zutaten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el om te bakken40 g
-
melk360 g
-
bloem150 g
-
eieren2
-
pistachepasta100 g
-
zout1 snuifje
-
bloemsuiker15 g
-
tahin15 g
-
75 g mascarponeroom, elk type (van koemelk)75 g
-
pure chocolade in stukken gebroken (2 cm)100 g
-
room, elk type (van koemelk)40 g
-
kataifi, geroosterd (engelenhaar)30 g
-
pistachenoten, gehakt50 g
-
eetbare glitters, goudkleurig5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
59.2 mg
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
1148.7 kJ /
274.6 kcal
Fett
17.9 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.4 g
Kohlenhydrate
22.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dubai Chocolate
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Pindakaas Crackers
35 Min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min
Pistache Crème Brûlée
Keine Bewertungen
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Muntthee
25 Min
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen