Geräte und Zubehör
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 12 Std. 20 Min
8 portie
Zutaten
-
3 - 6 kardemompeulenkardemom, gemalen2 - 3 tl
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten plus extra om te garneren3 ½ beetje
-
cashewnoot, rauw200 g
-
suiker100 g
-
amandelmelk1000 g
-
1 tl pistache-aromavanille-extract, natuurlijk1 tl
-
110 g agavesiroop, naar smaakglucose naar smaak110 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
282 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1785 kJ /
425 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bevroren Passie
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Kimchi
Keine Bewertungen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Express Aardbeien Dessert
5 Min