Geräte und Zubehör
Chocolade-Sinaasappel Posset
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 40 Min
6 porties
Zutaten
-
suiker150 g
-
sinaasappelzeste2 el
-
room, 35% vet545 g
-
sinaasappelsap, vers geperst100 g
-
pure chocolade in stukken,120 g
-
water45 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken45 g
-
sinaasappelzeste om te versieren
-
sinaasappel partjes, om te versieren
-
verse muntblaadjes om te versieren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
45.7 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
2508 kJ /
599 kcal
Fett
48.6 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
29.8 g
Kohlenhydrate
39.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 Min
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Keine Bewertungen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min