Geräte und Zubehör
De eerste hap: Vruchtenpuree
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 portie
Zutaten
-
mango, rijp geschild, in stukjes gesneden330 g
-
appel geschild, in vieren gedeeld en van klokhuis ontdaan240 g
-
blauwe bessen60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
239 kJ /
57 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
De eerste hap: Kip en Groenten
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
50 Min
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen