Geräte und Zubehör
De eerste hap: Vruchtenpuree
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 portie
Zutaten
-
mango, rijp geschild, in stukjes gesneden330 g
-
appel geschild, in vieren gedeeld en van klokhuis ontdaan240 g
-
blauwe bessen60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
239 kJ /
57 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tarte Tatin
2 Std.
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Franse brunch
Keine Bewertungen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min