Geräte und Zubehör
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std. 40 Min
8 slices
Zutaten
Chocolate Sponge Cakes
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
caster sugar170 g
-
medium eggs5
-
self-raising flour110 g
-
cocoa powder, unsweetened55 g
-
fine sea salt1 pinch
Cream and Salted Caramel Filling
-
liquid caramel65 g
-
unsalted butter diced65 g
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
whipping cream455 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
423.7 mg
Eiweiß
9 g
Brennwert
2174.8 kJ /
519.8 kcal
Fett
36.9 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
21.7 g
Kohlenhydrate
43.6 g
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