Geräte und Zubehör
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std. 40 Min
12 slices
Zutaten
Chocolate sponge cakes
-
butter cut in pieces, plus extra for greasing60 g
-
caster sugar250 g
-
eggs8
-
self-raising flour170 g
-
unsweetened cocoa powder80 g
-
salt2 pinches
Cream and salted caramel filling
-
liquid caramel (see tip)100 g
-
butter cut in pieces100 g
-
sea salt adjust to taste1 tsp
-
whipping cream (min. 30% fat), chilled680 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
440.4 mg
Eiweiß
8.4 g
Brennwert
2153.4 kJ /
514.7 kcal
Fett
36.6 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
21.7 g
Kohlenhydrate
43.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Café Au Lait (Caffè Latte)
30 Min
Gluten-Free Vegan Lentil Wraps
Keine Bewertungen
Korean Fried Chicken Wings
3 Std. 10 Min
Dubai Chocolate Bar
1 Std. 20 Min
Creamy Butter Chicken
1 Std.
Gluten free madeleines
4 Std. 25 Min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1 Std. 15 Min
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5 Std.
Caramel Pecan Macarons
2 Std. 15 Min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35 Min
Macadamia Chocolate Cookies
1 Std.
Mantao
1 Std.