Hand Roll Sushi

5.0 1 Bewertung
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
10 pieces

Zutaten

Rice
  • rice vinegar
    50 g
  • sugar
    15 g
  • salt
    2 tsp
  • sunflower oil
    1 tsp
  • water
    1000 g
  • short-grained rice (sushi rice)
    300 g
Hand roll sushi
  • nori seaweed (20 cm x 10 cm)
    10 sheets
  • crab sticks
    10
    20 prawns, cooked or raw, cut in half lengthwise, without casing
  • Japanese cucumber cut in sticks
    1
  • ripe avocados peeled and stones removed, cut in slices
    2
  • prawn roe (ebiko)
    3 tbsp

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 piece

Natrium 538.7 mg
Eiweiß 3.8 g
Brennwert 519.4 kJ / 124.1 kcal
Fett 0.3 g
Ballaststoffe 0 g
gesättigte Fettsäuren 0.1 g
Kohlenhydrate 25.5 g

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