Geräte und Zubehör
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 9 Std.
6 portie
Zutaten
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
399.6 kcal /
1671.9 kJ
Eiweiß
3.8 g
Fett
18.6 g
Kohlenhydrate
54.9 g
Ballaststoffe
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Wij vieren onze eigenheid
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 Std. 20 Min
Pompoen Chai Latte
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Batbout met kaas
30 Min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
Keine Bewertungen
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Muntthee
25 Min
Victoria biscuit gebak
1 Std. 10 Min