Geräte und Zubehör
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 9 Std.
6 portie
Zutaten
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoffe
4.2 g
Kohlenhydrate
54.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentesticks
Keine Bewertungen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min