Geräte und Zubehör
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 9 Std.
6 portie
Zutaten
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoffe
4.2 g
Kohlenhydrate
54.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8 Std. 25 Min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Keine Bewertungen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Rijst met kip en champignons
30 Min
Express Aardbeien Dessert
5 Min