Geräte und Zubehör
Peren op Sinaasappelsiroop
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
3 portie
Zutaten
-
sinaasappelsap Vers geperst,240 g
ongeveer 2 sinaasappels, plus schil van 1 sinaasappel -
mineraal water, bruisend120 g
-
Marsala wijn60 g
-
½ tl kaneel, gemalenkaneelstokje1
-
peer ongeveer 3 peren, gehalveerd, klokhuis verwijderd600 g
-
suiker60 g
-
vanille-ijs300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
90.1 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Fett
11.4 g
Ballaststoffe
7.5 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
85.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45 Min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Kweeperentaart
50 Min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen
Roggebrood
Keine Bewertungen
Frisse koolsalade
15 Min