Geräte und Zubehör
Peren op Sinaasappelsiroop
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
3 portie
Zutaten
-
sinaasappelsap Vers geperst,240 g
ongeveer 2 sinaasappels, plus schil van 1 sinaasappel -
mineraal water, bruisend120 g
-
Marsala wijn60 g
-
½ tl kaneel, gemalenkaneelstokje1
-
peer ongeveer 3 peren, gehalveerd, klokhuis verwijderd600 g
-
suiker60 g
-
vanille-ijs300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
90.1 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Fett
11.4 g
Ballaststoffe
7.5 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
85.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Gevulde veggieslakken
45 Min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Keine Bewertungen