Geräte und Zubehör
Gevouwen kruidenbrood
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
20 portie
Zutaten
Deeg
-
water300 g
-
verse gist40 g
-
suiker½ tl
-
bloem plus extra voor bloem600 g
-
zout2 tl
-
olie50 g
Kruidenboter
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten120 gram
-
bloem voor bebloemen springvorm
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd1
-
peterselie, vers alleen bladeren3 stengels
-
basilicum, vers alleen bladeren3 stengels
-
zout1 tl
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
186.5 kcal /
780.1 kJ
Eiweiß
4.1 g
Fett
7.8 g
Kohlenhydrate
25.2 g
Ballaststoffe
1.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Prei en Kaas Taart
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Keine Bewertungen
Ingelegde champignons
Keine Bewertungen
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Amandelcake
50 Min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min