Geräte und Zubehör
Zalm en koolsla broodbeleg
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
6 portie
Zutaten
-
zonnebloemolie250 g
-
ei1
-
mosterd1 theelepel
-
ketchup20 g
-
citroen alleen vers geperst sap1
-
chilipoeder½ tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
-
koriander, vers10 g
-
Chinese kool in stukken gesneden250 g
-
wortelen in stukken gesneden150 g
-
radijs80 g
-
gerookte zalm in reepjes gesneden300 g
-
stokbrood2
-
hazelnoot (optional) fijngehakt, om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1239.4 mg
Eiweiß
22.3 g
Brennwert
3050.8 kJ /
729.2 kcal
Fett
47.5 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
58.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Keine Bewertungen
Ananas Dessert met Meringue
25 Min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Keine Bewertungen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Limoncello-Taart
2 Std. 30 Min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Zeevruchtensoep
30 Min
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Express Aardbeien Dessert
5 Min
Driedubbele Chocolade Muffins
50 Min