Geräte und Zubehör
Rijst met Zeevruchten
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portie
Zutaten
-
olijfolie85 g
-
teentje knoflook1
-
inktvis, hele, medium in stukken gesneden (2 cm)300 g
-
garnalen hele, ongepeld rauw8
-
witte wijn200 g
-
water350 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
Spaanse ui in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
paprikapoeder1 tl
-
saffraan draadjes1 - 2 snuifjes
-
voedingskleurstof½ tl
-
tomatenblokjes uit blik50 g
-
pulp van gedroogde choricero pepers 'pulpa de pimiento choricero'1 tl
-
witte kortkorrelige rijst300 g
-
zout1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
556.6 mg
Eiweiß
34.2 g
Brennwert
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Fett
25.6 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
74.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterraans Rozemarijnbrood
Keine Bewertungen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Keine Bewertungen
Groente-Omeletten
30 Min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Pad Thai
45 Min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Keine Bewertungen
Vanille-ijs
12 Std.
Chocolade-Fudgecake
Keine Bewertungen