Geräte und Zubehör
Rijst met Zeevruchten
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portie
Zutaten
-
olijfolie85 g
-
teentje knoflook1
-
inktvis, hele, medium in stukken gesneden (2 cm)300 g
-
garnalen hele, ongepeld rauw8
-
witte wijn200 g
-
water350 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
Spaanse ui in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
paprikapoeder1 tl
-
saffraan draadjes1 - 2 snuifjes
-
voedingskleurstof½ tl
-
tomatenblokjes uit blik50 g
-
pulp van gedroogde choricero pepers 'pulpa de pimiento choricero'1 tl
-
witte kortkorrelige rijst300 g
-
zout1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
556.6 mg
Eiweiß
34.2 g
Brennwert
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Fett
25.6 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
74.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Keine Bewertungen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 Min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Zalmvlecht
Keine Bewertungen