Geräte und Zubehör
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
20 stuk
Zutaten
-
suiker80 - 90 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken80 g
-
bloem150 g
-
ei4
-
cacaopoeder, ongezoet20 g
-
bakpoeder½ theelepel
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water600 g
-
zoete aardappelen in stukjes (2-3 cm)300 g
-
eieren3
-
ricotta500 g
-
roomkaas200 g
-
gecondenseerde melk, gezoet140 - 100 gram
-
maïzena (zetmeel)20 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
105.4 mg
Eiweiß
6.4 g
Brennwert
851 kJ /
203.4 kcal
Fett
11.6 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
19.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Crème pâtissière
15 Min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Aalsterse Vlaai
1 Std.
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 Min