Geräte und Zubehör
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
20 stuk
Zutaten
-
suiker80 - 90 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken80 g
-
bloem150 g
-
ei4
-
cacaopoeder, ongezoet20 g
-
bakpoeder½ theelepel
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water600 g
-
zoete aardappelen in stukjes (2-3 cm)300 g
-
eieren3
-
ricotta500 g
-
roomkaas200 g
-
gecondenseerde melk, gezoet140 - 100 gram
-
maïzena (zetmeel)20 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
203.4 kcal /
851 kJ
Eiweiß
6.4 g
Fett
11.6 g
Kohlenhydrate
19.2 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Natrium
105.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Pompoen Chai Latte
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Kokos Dahl
25 Min
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Kleine carnaval beignets
Keine Bewertungen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Limoncello-Taart
Keine Bewertungen
Minipizza’s
1 Std. 20 Min
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min