Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
TM5 TM6

Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 2 chilli, green, long, trimmed and deseeded if preferred
  • 4 garlic cloves
  • 4 centimetre ginger, fresh, peeled and sliced
  • 570 g pork tenderloin, trimmed and cut into 4 equal portions
  • black pepper, ground, to taste
  • 1 tbsp barbecue sauce, hoisin or 1 tbsp homemade Hoisin Honey BBQ Sauce (see Tip)
  • 100 g red onion
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 200 g rice, white, type basmati
  • 795 g water
  • 170 g broccolini, thick stems halved horizontally (see Tip)
  • 155 g green bean, fresh, trimmed
  • 300 g tomato, seeded and finely chopped
  • 3 tsp coconut, shredded, unsweetened, toasted
  • 1 ½ tbsp lime juice
  • 3 tbsp cilantro, fresh, leaves only
  • 1 lime, cut into wedges

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2169.1 kJ / 518.4 kcal
Eiweiß
28.5 g
Kohlenhydrate
67.8 g
Fett
15.6 g
gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Ballaststoffe
6.4 g
Natrium
526.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte