Geräte und Zubehör
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish4 - 5 sprigs
-
garlic cloves2 - 3
-
chili powder2 - 3 pinches
-
olive oil2 ½ oz
-
bread crumbs5 ½ oz
-
anchovy fillets, preserved in oil drained5 - 6
-
water60 oz
-
salt1 tsp
-
dried spaghetti pasta12 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
895 mg
Eiweiß
23 g
Brennwert
3106 kJ /
742 kcal
Fett
31 g
Ballaststoffe
6.5 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
90 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pasta Favorites
23 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Fettuccine Alfredo
40 Min
Salmon with Vegetable Sauce
25 Min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 Std. 20 Min
Chinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 Std. 25 Min
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1 Std.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 Min
Quick Rise Basic Bread
45 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Sweet Cucumber Pickles
Keine Bewertungen
Cachupa with pork and beans
Keine Bewertungen