Geräte und Zubehör
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 g
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey60 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
397.5 mg
Eiweiß
32.3 g
Brennwert
1862.6 kJ /
445.2 kcal
Fett
23.7 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (TM5)
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 Min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Keine Bewertungen
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Mole verde with chicken
1 Std.
Vegetable trimming stock
2 Std.
Yellow Curry noodle soup
20 Min
Chicken Macaroni Soup
30 Min
Temaki Sushi
1 Std.