Geräte und Zubehör
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portion
Zutaten
Zoodles
-
carrot medium-sized (approx. 2-3 large), ends trimmed340 g
-
zucchini medium-sized (approx. 2), ends trimmed, if necessary to fit blade width340 g
Ginger Chicken
-
sugar30 g
-
cornstarch1 tbsp
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
rice vinegar30 g
-
mirin30 g
-
tahini30 g
-
soy sauce85 g
-
cayenne pepper, dried, flake to taste1 - 2 tsp
-
chicken thigh, skinless, boneless organic, cut into pieces (10 cm)595 g
-
sesame oil1 tbsp
-
ginger, fresh peeled, cut into pieces30 g
-
jalapeño pepper stem removed, cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
water995 g
-
vegetable oil to fry1 tbsp
-
cilantro, fresh chopped, to garnish
-
green onion thinly sliced, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1547.4 mg
Eiweiß
26.5 g
Brennwert
1717.2 kJ /
410.4 kcal
Fett
23.5 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
25.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
21 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min
Potato Curry Soup
35 Min
Mexican corn salad
25 Min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Lamb with Rosemary Potatoes
Keine Bewertungen
Vegetarian Pizza
1 Std. 40 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4 Std. 45 Min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 Std.
Traditional Kaiser rolls
26 Std. 35 Min