Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache

5.0 1 Bewertung
Zubereitung 35 Min
Gesamt 6 Std. 10 Min
12 pieces

Zutaten

White Chocolate Ganache
  • white chocolate small pieces or callets
    250 g
  • whipping cream
    125 g
Raspberry Filling
  • raspberries
    300 g
    300 g frozen raspberries
  • caster sugar
    30 g
Craquelin
  • unsalted butter diced, soft
    80 g
  • Demerara sugar
    70 g
  • plain flour
    80 g
Choux
  • water
    250 g
  • unsalted butter diced
    90 g
  • caster sugar
    10 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • plain flour
    150 g
  • medium eggs
    4
Whipped Ganache
  • mascarpone cold
    250 g
Assembly
  • icing sugar (optional) for dusting

Schwierigkeitsgrad

aufwändig


Nährwerte pro 1 piece

Natrium 231.9 mg
Eiweiß 7.7 g
Brennwert 2102.3 kJ / 502.5 kcal
Fett 35.2 g
Ballaststoffe 2.2 g
gesättigte Fettsäuren 20.8 g
Kohlenhydrate 40.6 g

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