Geräte und Zubehör
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
Zubereitung 35 Min
Gesamt 6 Std. 10 Min
12 pieces
Zutaten
White Chocolate Ganache
-
white chocolate small pieces or callets250 g
-
whipping cream125 g
Raspberry Filling
-
300 g frozen raspberriesraspberries300 g
-
caster sugar30 g
Craquelin
-
unsalted butter diced, soft80 g
-
Demerara sugar70 g
-
plain flour80 g
Choux
-
water250 g
-
unsalted butter diced90 g
-
caster sugar10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
plain flour150 g
-
medium eggs4
Whipped Ganache
-
mascarpone cold250 g
Assembly
-
icing sugar (optional) for dusting
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
231.9 mg
Eiweiß
7.7 g
Brennwert
2102.3 kJ /
502.5 kcal
Fett
35.2 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
20.8 g
Kohlenhydrate
40.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min
Chocolate and Raspberry Tarts
2 Std. 50 Min
Tarte tatin
2 Std.
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 Std. 15 Min
Sugar Syrup
30 Min
Red Velvet Cupcakes
1 Std.
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2 Std. 30 Min
Geode Cake
4 Std.
Rich Chocolate Tart with Pear Curls
4 Std. 15 Min
Grape and Cava Trifle
4 Std. 30 Min
Kuih Kosui Pandan (Pandan Rice Cake with Grated Coconut)
30 Min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 Std. 25 Min