Geräte und Zubehör
Skirt Steak Spiralized Salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
-
zucchini ends trimmed85 g
-
yellow summer squash ends trimmed60 g
-
carrots peeled140 g
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
garlic cloves thinly sliced3
-
ginger, fresh peeled, thinly sliced5 cm
-
shiitake mushroom, fresh thinly sliced115 g
-
Chinese five-spice powder plus extra to season veggies, to taste1 tbsp
-
green onions trimmed, cut on bias4
-
salt to taste1 tsp
-
beef skirt thinly sliced (0.5 cm/¼ in.)230 g
-
hoisin sauce60 g
-
sesame oil2 tsp
-
baby spinach, fresh140 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
647.8 mg
Eiweiß
30 g
Brennwert
2712.9 kJ /
648.4 kcal
Fett
43.7 g
Ballaststoffe
8.4 g
gesättigte Fettsäuren
10.8 g
Kohlenhydrate
36.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
21 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 Min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 Std. 45 Min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 Min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 Min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Supergreen Granola
1 Std. 10 Min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 Min
Peeling Ginger
5 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Chinese-style chicken
25 Min