Skirt Steak Spiralized Salad
TM6

Skirt Steak Spiralized Salad

5.0 (1 Bewertung)

Zutaten

  • 85 g zucchini, ends trimmed
  • 60 g yellow summer squash, ends trimmed
  • 140 g carrots, peeled
  • 45 g extra virgin olive oil, divided
  • 3 garlic cloves, thinly sliced
  • 5 cm ginger, fresh, peeled, thinly sliced
  • 115 g shiitake mushroom, fresh, thinly sliced
  • 1 tbsp Chinese five-spice powder, plus extra to season veggies, to taste
  • 4 green onions, trimmed, cut on bias
  • 1 tsp salt, to taste
  • 230 g beef skirt, thinly sliced (0.5 cm/¼ in.)
  • 60 g hoisin sauce
  • 2 tsp sesame oil
  • 140 g baby spinach, fresh

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2712.9 kJ / 648.4 kcal
Eiweiß
30 g
Kohlenhydrate
36.3 g
Fett
43.7 g
gesättigte Fettsäuren
10.8 g
Ballaststoffe
8.4 g
Natrium
647.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte