Skirt Steak Spiralized Salad
TM6

Skirt Steak Spiralized Salad

4.5 ( 2 Bewertungen )

Zutaten

  • 85 g zucchini ends trimmed
  • 60 g yellow summer squash ends trimmed
  • 140 g carrots peeled
  • 45 g extra virgin olive oil divided
  • 3 garlic cloves thinly sliced
  • 5 cm ginger, fresh peeled, thinly sliced
  • 115 g shiitake mushroom, fresh thinly sliced
  • 1 tbsp Chinese five-spice powder plus extra to season veggies, to taste
  • 4 green onions trimmed, cut on bias
  • 1 tsp salt to taste
  • 230 g beef skirt thinly sliced (0.5 cm/¼ in.)
  • 60 g hoisin sauce
  • 2 tsp sesame oil
  • 140 g baby spinach, fresh

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
648.4 kcal / 2712.9 kJ
Eiweiß
30 g
Fett
43.7 g
Kohlenhydrate
36.3 g
Ballaststoffe
8.4 g
gesättigte Fettsäuren
10.8 g
Natrium
647.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte