Geräte und Zubehör
Skirt Steak Spiralized Salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
-
zucchini ends trimmed85 g
-
yellow summer squash ends trimmed60 g
-
carrots peeled140 g
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
garlic cloves thinly sliced3
-
ginger, fresh peeled, thinly sliced5 cm
-
shiitake mushroom, fresh thinly sliced115 g
-
Chinese five-spice powder plus extra to season veggies, to taste1 tbsp
-
green onions trimmed, cut on bias4
-
salt to taste1 tsp
-
beef skirt thinly sliced (0.5 cm/¼ in.)230 g
-
hoisin sauce60 g
-
sesame oil2 tsp
-
baby spinach, fresh140 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
647.8 mg
Eiweiß
30 g
Brennwert
2712.9 kJ /
648.4 kcal
Fett
43.7 g
Ballaststoffe
8.4 g
gesättigte Fettsäuren
10.8 g
Kohlenhydrate
36.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
21 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Baked Pork Loin with Rice
1 Std. 20 Min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 Std. 35 Min
Spaghetti Carbonara Pie
Keine Bewertungen
Winter Citrus and Beet Salad
20 Min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 Min
High protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
Mini chicken kyivs
45 Min
Pastrami
22 Std. 30 Min
Queso Fundido with Chorizo
45 Min
Krispy fried chicken
25 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Rye Bread
6 Std. 5 Min