Number Cake
TM6

Number Cake

5.0 (1 Bewertung)

Zutaten

Icing

  • 250 g granulated sugar
  • 50 g double cream
  • 180 g white chocolate, small pieces or callets
  • 50 g unsalted butter, soft
  • 100 g mascarpone

Cake

  • plain flour, for flouring
  • 340 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 340 g caster sugar
  • 6 medium eggs
  • 20 g whole milk
  • 340 g self-raising flour
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 2 tsp natural vanilla extract

Whipped Cream and Decoration

  • 300 g double cream
  • 50 g icing sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 500 g mixed fresh fruit, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2564.6 kJ / 612.9 kcal
Eiweiß
6.9 g
Kohlenhydrate
67.9 g
Fett
36 g
gesättigte Fettsäuren
21.7 g
Ballaststoffe
1.2 g
Natrium
431.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte