Mixed berry pavlova stack
TM6 TM5 TM31

Mixed berry pavlova stack

4.7 ( 150 Bewertungen )

Zutaten

Raspberry coulis

  • 200 g fresh raspberries or frozen raspberries
  • 100 g caster sugar
  • 20 g lemon juice

Pavlova

  • 330 g white sugar
  • 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp white vinegar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 tbsp cornflour

Raspberry cream

  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 20 g frozen raspberries thawed and well-drained
  • 500 g fresh mixed berries for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
345 kcal / 1451 kJ
Eiweiß
4 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
43 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
11.4 g
Natrium
90.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte