Geräte und Zubehör
Mixed berry pavlova stack
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
12 portions
Zutaten
Raspberry coulis
-
fresh raspberries or frozen raspberries200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice20 g
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
Raspberry cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
frozen raspberries thawed and well-drained20 g
-
fresh mixed berries for garnishing500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
49.3 mg
Eiweiß
3.6 g
Brennwert
1491.1 kJ /
356.4 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
11.5 g
Kohlenhydrate
45.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Golden baklava
25 Std. 25 Min
Profiteroles
2 Std.
Cheesecakes in jars
4 Std.
Star anise and cinnamon syrup
45 Min
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Gingerbread pavlova stack
5 Std. 30 Min
Chocolate brownie trifle
6 Std.
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Salted caramel sauce
40 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Pavlova
6 Std.