
Geräte und Zubehör
Brioche hot cross buns
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
12 portion
Zutaten
Dough
-
butter, unsalted to grease
-
whole milk200 g
-
sugar50 g
-
active dry yeast2 ½ tsp
-
eggs2
-
bread flour plus extra to dust500 g
-
nutmeg, ground1 tsp
-
cinnamon, ground1 ½ tsp
-
clove, ground½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
dried fruit, mixed of choice (see Tips)250 g
-
all purpose white flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter, unsalted to serve
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
349.7 kcal /
1463.1 kJ
Eiweiß
8.1 g
Fett
11.6 g
Kohlenhydrate
54.6 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Natrium
190.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Desserts - Thermomix® Sensor
18 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, TM6)
2 Std. 10 Min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Irish Shortbread
1 Std.
Cultured Butter
12 Std. 15 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Sourdough potato bread
5 Std.
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1 Std. 30 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min
Better banana cake
45 Min