Kompatible Versionen
Friptură de vită cu topping de piersici și brânză feta
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g șalote
- 1 cățel de usturoi
- 100 g piersici, coapte, tăiate felii
- ¼ legătură pătrunjel proaspăt, frunzele rupte
- 100 g brânză feta
- 40 g pâine toast, albă (de ex., pâine toast cu semințe)
- 30 g unt, moale
- 1300 g apă
- 30 g zeamă de lămâie
- 2 mușchi de vită (aprox. 250 g fiecare, aprox. 2 cm înălțime)
- 30 g unt clarifiat
- 2 fire rozmarin, proaspăt
- 2 fire cimbru proaspăt
- sare, pentru asezonare
- piper măcinat, pentru asezonare
- 2 linguri ulei vegetal
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 3860 kJ / 921 kcal
- Eiweiß
- 66 g
- Kohlenhydrate
- 16 g
- Fett
- 66 g
- Ballaststoffe
- 2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Supă spaniolă cu linte verde și chorizo
12óra 45p
Carpaccio de ananas cu sorbet roz
Keine Bewertungen
Punch cu mere și portocale
Keine Bewertungen
Mai Tai
Keine Bewertungen
Supă de spanac și risotto de mazăre cu creveți
30min
Tort de Crăciun (cu preparare rapidă)
Keine Bewertungen
Brunch est-european
Keine Bewertungen
Pollock cu crustă de cartofi și dovleac
1h
Sorbet cu portocală și vin spumant
8sa 20 dk
Dim sum „Shao mai”
Keine Bewertungen
Spumă de căpșune cu budincă-cremă de mentă
25 min
Piña colada
5 min