Chicken Enchiladas
TM6 TM5

Chicken Enchiladas

4.2 ( 6 Bewertungen )

Zutaten

  • 200 g panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces
  • 640 g green tomatillos halved
  • 60 g white onion
  • 1 garlic clove
  • 30 g chipotle chillies, canned in adobo sauce
  • 1 tsp salt
  • 450 g chicken breast fillets, skinless and boneless, cut lengthwise
    oder 450 g chicken tenderloin
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • vegetable oil to fry
  • 12 corn tortillas
  • sour cream, any type to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
541.9 kcal / 2267.1 kJ
Eiweiß
31.4 g
Fett
6.7 g
Kohlenhydrate
92.5 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Natrium
768.7 mg

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