Karabuğdaylı Ekmek
TM6 TM5

Karabuğdaylı Ekmek

4.3 (8 Bewertungen)

Zutaten

  • 100 g soyulmuş karabuğday, kavrulmuş
  • 250 g un
  • 150 g tam buğday unu
  • 40 g ay çekirdeği içi
  • 40 g keten tohumu
  • 40 g susam tohumu, beyaz
  • 25 g yaş maya, ufalanmış
    oder 1 paket kuru maya
  • 5 g bal
    oder 5 g şeker
  • 300 g su, ılık, hamura sürmek için ekstra su
  • 20 g elma sirkesi
  • 10 g tuz
  • tereyağı, kalıbı yağlamak için
  • yulaf gevreği, kalıba ve ekmeğe serpmek için

Nährwerte
pro 1 dilim
Brennwert
638.6 kJ / 152.6 kcal
Eiweiß
6 g
Kohlenhydrate
24 g
Fett
4.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Ballaststoffe
3.9 g
Natrium
159.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte