Geräte und Zubehör
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 stuks
Zutaten
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
137.4 mg
Eiweiß
14 g
Brennwert
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Fett
56.8 g
Ballaststoffe
12.1 g
gesättigte Fettsäuren
21.4 g
Kohlenhydrate
160.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 Min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 Min
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Nasi Goreng
40 Min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Gele smoothie bowl
2 Std. 20 Min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Keine Bewertungen