Geräte und Zubehör
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 stuks
Zutaten
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
137.4 mg
Eiweiß
14 g
Brennwert
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Fett
56.8 g
Ballaststoffe
12.1 g
gesättigte Fettsäuren
21.4 g
Kohlenhydrate
160.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Snackflix Board
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Gember schillen
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15 Min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Keine Bewertungen
Thaise rode curry
1 Std.