
Geräte und Zubehör
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 stuks
Zutaten
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
1161.2 kcal /
4858.6 kJ
Eiweiß
14 g
Fett
56.8 g
Kohlenhydrate
160.4 g
Ballaststoffe
12.1 g
gesättigte Fettsäuren
21.4 g
Natrium
137.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Keine Bewertungen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Vegetarische chili
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen