Geräte und Zubehör
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 stuks
Zutaten
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
137.4 mg
Eiweiß
14 g
Brennwert
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Fett
56.8 g
Ballaststoffe
12.1 g
gesättigte Fettsäuren
21.4 g
Kohlenhydrate
160.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Groente-Omeletten
30 Min
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Cashew- en kokosmelk
10 Min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Pindakoekjes met chocolate-chip
Keine Bewertungen
Lolly's
40 Min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Keine Bewertungen