Geräte und Zubehör
Maïsbrood en cheddar muffins
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 stuks
Zutaten
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
254 mg
Eiweiß
5.3 g
Brennwert
959.8 kJ /
229.4 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
19.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pre-workout Kokosrepen
Pas d’évaluation
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Mojito
5min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Pas d’évaluation
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Fruitnectar
10min
Geroosterde bananen affogato
Pas d’évaluation
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Pas d’évaluation
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation