Geräte und Zubehör
Maïsbrood en cheddar muffins
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 stuks
Zutaten
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
254 mg
Eiweiß
5.3 g
Brennwert
959.8 kJ /
229.4 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
19.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Keine Bewertungen
Virgin passievrucht mojito
10 Min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min