Stir-fry Chayote
TM6

Stir-fry Chayote

4.8 ( 4 Bewertungen )

Zutaten

  • 40 g shallots
  • 20 g garlic cloves
  • 500 g chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
  • 150 g carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
  • 20 g red curly chillies cut in diagonal slices
  • 2 cm galangal bruised
  • 2 fresh bay leaves
  • 25 g dried shrimp soaked to soften
  • 20 g cooking oil
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp chicken stock powder homemade or store-bought
  • 1 tsp sugar
  • ¼ tsp ground white pepper

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
122 kcal / 511 kJ
Eiweiß
6 g
Fett
6 g
Kohlenhydrate
15 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Natrium
821 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte