Geräte und Zubehör
Stir-fry Chayote
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
821 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
511 kJ /
122 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Singapore Chilli Crab
50 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Stir fried broccoli and carrots
12 Min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Homemade Soy Milk
30 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 Std. 20 Min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 Min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 Min