Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes

Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes

Keine Bewertungen
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
9 stuks

Zutaten

Hartige mini kaaskoekjes
  • gelatineblaadjes (ongeveer 4 g)
    4
  • water om te weken
  • aperitiefkoekje plus extra om te bestrooien
    70 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
    40 g
  • room, min. 30% vet
    100 g
  • roomkaas (bijv. Philadelphia)
    400 g
  • zoete paprikapoeder
    1 - 2 snuifjes
  • gerookte zalm in plakjes gesneden, voor de garnering (zie tip)
  • Serranoham
    2 - 3 sneetjes
  • cocktailgarnalen gekookt
    50 - 80 g
  • rode bessen, vers (optional) voor de garnering
  • kerstomaten gesneden (2 mm)
    3 - 4
  • kaviaar (optional)
    1 - 2 tl
  • verse gemengde kruiden (bijv. basilicum, dille, bieslook...)
Aardbeien champagne
  • aardbeien gehalveerd
    100 g
  • suiker
    10 g
  • Champagne
    250 g
    250 g mousserende witte wijn

Nährwerte pro 9 stuks

Brennwert 2819.8 kcal / 11798.1 kJ
Eiweiß 64.2 g
Fett 229.4 g
Kohlenhydrate 89.6 g
Ballaststoffe 4.3 g
gesättigte Fettsäuren 126.1 g
Natrium 3668.8 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen