Kompatible Versionen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Hartige mini kaaskoekjes
- 4 gelatineblaadjes (ongeveer 4 g)
- water, om te weken
- 70 g aperitiefkoekje, plus extra om te bestrooien
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
- 100 g room, min. 30% vet
- 400 g roomkaas, (bijv. Philadelphia)
- 1 - 2 snuifjes zoete paprikapoeder
- gerookte zalm, in plakjes gesneden, voor de garnering (zie tip)
- 2 - 3 sneetjes Serranoham
- 50 - 80 g cocktailgarnalen, gekookt
- rode bessen, vers, voor de garnering (optional)
- 3 - 4 kerstomaten, gesneden (2 mm)
- 1 - 2 tl kaviaar (optional)
- verse gemengde kruiden, (bijv. basilicum, dille, bieslook...)
Aardbeien champagne
- 100 g aardbeien, gehalveerd
- 10 g suiker
-
250
g Champagne
oder 250 g mousserende witte wijn
- Nährwerte
- pro 9 stuks
- Brennwert
- 11798.1 kJ / 2819.8 kcal
- Eiweiß
- 64.2 g
- Kohlenhydrate
- 89.6 g
- Fett
- 229.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 126.1 g
- Ballaststoffe
- 4.3 g
- Natrium
- 3668.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Hummus
5 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Champagne en pompelmoes sorbet
Keine Bewertungen
Cashew cheddarkaas
Keine Bewertungen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Keine Bewertungen
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min