Geräte und Zubehör
Champagne gelei
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
36 stuks
Zutaten
-
suiker60 g
-
gelatinepoeder25 - 30 g
-
700 - 750 g mousserende witte wijnChampagne700 - 750 g
-
soda225 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
3.8 mg
Eiweiß
0.7 g
Brennwert
106.8 kJ /
25.5 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
2.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chicago deep dish-pizza
Brak ocen
Honey BBQ Chicken
Brak ocen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 godz. 50 min
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Brak ocen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Brak ocen
Mosselen Marinière
Brak ocen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Brak ocen
Gemalen ijs
5 min
Tequila 'Refresher'
5 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 godz.