Geräte und Zubehör
Zeevruchtenrijst
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
12 porties
Zutaten
-
venussschelpen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse kokkels500 g
-
zout5 tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
verse koriander20 g
-
water plus extra om de rijst te weken en te koken.1500 g
-
witte wijn100 g
-
rauwe gepelde langoustines (ongeveer 500 g)6 - 8
-
garnalen, klein, ongepeld1000 g
-
uien gehalveerd300 g
-
knoflookteentjes2
-
verse peterselie blaadjes alleen10 g
-
olijfolie50 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
chillipeper, vers in dunne plakjes gesneden1
-
rode paprika gesneden300 g
-
rijst600 g
-
gedroogde laurierbladeren2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1910.4 mg
Eiweiß
35.9 g
Brennwert
1845.2 kJ /
441 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Keine Bewertungen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Steak au Poivre
20 Min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen