Geräte und Zubehör
Pindakaas en koekjesijs
Zubereitung 15 Min
Gesamt 13 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
Het weken van
-
rauwe cashewnoten (zie tips)200 g
-
water, gefilterd om te weken
-
zout1 tl
IJs
-
kokosbloesemsuiker50 g
-
rijstmoutsiroop150 g
-
kokosroom380 g
-
vanillepasta (zie tips)2 tl
-
zout1 - 2 snuifjes
-
pindakaas naar keuze (zie tips)100 g
-
koekjes in stukjes gebroken (zie tips)12
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12.1 g
Brennwert
2290.9 kJ /
545.5 kcal
Fett
37.4 g
Ballaststoffe
3.5 g
Kohlenhydrate
40.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Minipizza’s
1 Std. 20 Min
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min
Vanille Yoghurt
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Tarte Tatin
2 Std.
Pierogi met vlees
1 Std.
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen