Geräte und Zubehör
Linsesuppe med rød peberfrugt og harissa
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portioner
Zutaten
-
rødløg opdelt150 g
-
fed hvidløg1
-
gulerødder skåret i stykker150 g
-
Kålroer skåret i stykker120 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker300 g
-
olivenolie plus ekstra til servering30 g
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
røget paprika, stødt1 tsk
-
harissa paste1 spsk
-
havsalt¾ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
røde linser, flækkede skyllet180 g
-
kogt vand, fra grøntsager900 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8.7 g
Brennwert
842 kJ /
201 kcal
Fett
6.6 g
Kohlenhydrate
26.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Forårssupper
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Borscht
50 Min
Oksekød gullash suppe
1 Std. 15 Min
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vichyssoise med pasta
35 Min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Keine Bewertungen
Aubergine cream soup
Keine Bewertungen