Geräte und Zubehör
Cremet tomatsuppe
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portioner
Zutaten
-
fed hvidløg1
-
løg skåret i halve50 g
-
30 g olivenoliesmør30 g
-
tomater skåret i halve700 g
-
tomatpure70 g
-
salt1 tsk
-
sukker1 tsk
-
1 tsk urtemix til pizzaoregano, tørret1 tsk
-
vand500 g
-
1 tsk med top fondbouillonterning (0,5l)1
-
fløde100 g
-
basilikumblade friske2 - 4
-
persille, frisk kun blade1 kvist
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3 g
Brennwert
790 kJ /
188 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kogebog
174 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cremet blomkålssuppe
50min
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Misosuppe med tofu
Nessuna valutazione
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Nessuna valutazione
Vietnamesisk pho
Nessuna valutazione
Miso kyllinge suppe
Nessuna valutazione
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Nessuna valutazione
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Nessuna valutazione
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Nessuna valutazione
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Nessuna valutazione
Aubergine cream soup
Nessuna valutazione