Geräte und Zubehör
Cremet peberfrugtsuppe
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portioner
Zutaten
-
parmesanost skåret i stykker (2 cm)100 g
-
smør i tern30 g
-
hvedemel30 g
-
gul peberfrugt skåret i stykker150 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker150 g
-
vand750 g
-
grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)1
-
urtesalt1 tsk
-
paprika½ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspidser
-
fløde50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
10.3 g
Brennwert
1047 kJ /
250 kcal
Fett
20.5 g
Kohlenhydrate
6.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Forårssupper
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Borscht
50 Min
Oksekød gullash suppe
1 Std. 15 Min
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vichyssoise med pasta
35 Min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Keine Bewertungen
Aubergine cream soup
Keine Bewertungen