Geräte und Zubehör
Suppe med ærter og chorizo
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portioner
Zutaten
-
flækærter tørret120 g
-
mynteblade, friske5 g
-
fed hvidløg2
-
forårsløg skåret i stykker (2-3 cm)40 g
-
løg opdelt100 g
-
olivenolie15 g
-
paprika plus ekstra til pynt1 tsk
-
ingefær, stødt½ tsk
-
vand1250 g
-
havsalt2 tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
ærter frosne200 g
-
chorizo skåret i stykker (0,5 cm)175 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
14.6 g
Brennwert
1056 kJ /
252 kcal
Fett
13.4 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Forårssupper
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Borscht
50 Min
Oksekød gullash suppe
1 Std. 15 Min
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vichyssoise med pasta
35 Min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Keine Bewertungen
Aubergine cream soup
Keine Bewertungen