Kompatible Versionen
Pizza cu făină de alac, nectarine și șuncă, cu glazură de oțet balsamic
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Aluat
- 220 g apă
-
2
lingurițe drojdie uscată
oder 20 g drojdie proaspătă, fărâmițată - 200 g făină de alac
- 200 g făină de pâine, plus pentru presărat
- 20 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 1 linguriță sare de mare
Reducția de oțet balsamic
- 250 g oțet balsamic
- 25 g zahăr
Topping
- 4 linguri pesto cu ardei copți
- 250 g mozzarella, feliată
- 6 felii șuncă de Parma, rupte în bucăți mari (aprox. 80 g)
- 2 nectarine, feliate în câte 8 segmente
- 4 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
- 50 g rucola
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 3067 kJ / 733 kcal
- Eiweiß
- 32.7 g
- Kohlenhydrate
- 90.6 g
- Fett
- 26.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tartă cu ciuperci
50 min
Ouă de Paște vopsite în verde
Keine Bewertungen
Margarita de pepene verde
10 Min
Spaghetti Vongole
Keine Bewertungen
Ravioli negre cu biban de mare
Keine Bewertungen
Kutia
24h 50 min
Chebureci ucraineni
Keine Bewertungen
Ruladă de porc cu ciuperci
Keine Bewertungen
Ruladă de porc
1h 30 min
Sos Mojo pentru fructe de mare
10 Min
Humus de vară
35min
Biscuiți cu unt de arahide
45 min