Geräte und Zubehör
Kısır
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
köftelik bulgur (kısırlık)200 g
-
su260 g
-
maydanoz yaprağı, taze20 g
-
15 g maydanoz yaprağı, taze, (bk. Öneriler)dereotu yaprağı (bk. Öneriler)15 g
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
60 g sıvı yağzeytinyağı60 g
-
domates salçası85 g
-
tuz½ tk
-
karabiber¼ tk
-
kimyon¼ tk
-
nar ekşisi1 yk
-
taze sıkılmış limon suyu4 tk
-
taze soğan dilimlenmiş (0.25-0.5 cm)25 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
306.3 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
1246.4 kJ /
297.9 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
44.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hafifçe Sotelenmiş Pırasa
20 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 Min
Karnabahar Pilavı
10 Min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 Min
Kabak Tatlısı
7 Std.
Coleslaw Salatası
15 Min
Avokadolu Makarna Salatası
50 Min
Körili Coleslaw
10 Min
Çikolata Soslu Havuçlu Kek
50 Min
Mercimek Köftesi
2 Std.
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min