Geräte und Zubehör
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
domates salçası20 g
-
zeytinyağı40 g
-
domates ikiye bölünmüş250 g
-
taze fasulye ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)500 g
-
şeker1 tk
-
tuz1 tk
-
karabiber (optional)½ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
4.2 g
Brennwert
695.7 kJ /
166.6 kcal
Fett
10.4 g
Ballaststoffe
3.7 g
Kohlenhydrate
11.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Sotelenmiş Kabak
20 min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 min
Kuru Fasulye
10 godz.
Zeytinyağlı Biber Dolması
1 godz. 35 min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 godz. 30 min
Musakka
1 godz. 10 min
Etli Bamya
1 godz. 10 min
Ratatuy
40 min
İmam Bayıldı
1 godz.
Orman Kebabı
1 godz.
Etli Biber Dolması
1 godz. 20 min