Geräte und Zubehör
Classic trifle
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std.
10 portions
Zutaten
-
sponge fingers (approx. 100 g)10 - 12
-
sherry (optional)3 tbsp
Raspberry jelly
-
gelatine leaves6
-
chilled water (approx. 350 g), to soak
-
frozen raspberries400 g
-
canned sliced peaches800 g
-
caster sugar150 g
-
water50 g
Custard
-
milk500 g
-
eggs2
-
plain flour50 g
-
caster sugar80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
flaked almonds toasted8 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
85.5 mg
Eiweiß
9.3 g
Brennwert
2163.6 kJ /
517.1 kcal
Fett
29.9 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
15.8 g
Kohlenhydrate
55.8 g
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