
Geräte und Zubehör
Gluten free Classic Polish "tort"
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
20 portions
Zutaten
Sponge
-
butter to grease
-
gluten free flour to dust
-
white rice flour (see Tips)90 g
-
potato starch80 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
flaked almonds60 g
-
eggs8
-
white sugar200 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Blueberry jam
-
fresh blueberries (see Tips)250 g
-
jam sugar100 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Lemon water
-
water150 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced500 g
Cream mixture
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
icing sugar80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
fresh mixed berries of choice, to decorate
-
fresh mint leaves only, to decorate
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
365.6 kcal /
1529.6 kJ
Eiweiß
5.7 g
Fett
23.4 g
Kohlenhydrate
34.7 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Natrium
149.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Low Carb Mushroom Gravy
45 Min
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Keine Bewertungen
Vegetable Peel Chips and Cheese Balls
35 Min
Banana bread with chai crème fraîche
1 Std. 35 Min
Green Dyed Eggs
55 Min
Green egg whites and ham omelette
35 Min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24 Std. 35 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min
Boosted Iced Matcha Latte
5 Min