Apple Tart

Apple Tart

5.0 8 Bewertungen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
8 slices

Zutaten

Pastry
  • unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing
    75 g
  • plain flour plus extra for dusting
    170 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • vanilla sugar, homemade
    ½ tsp
    ¼ tsp natural vanilla extract
  • water
    50 g
Topping
  • apples (e.g. Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippin)
    1000 g
  • Demerara sugar
    30 g
  • unsalted butter diced
    10 g

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 slice

Natrium 21.6 mg
Eiweiß 2.7 g
Brennwert 979.3 kJ / 234.1 kcal
Fett 9.1 g
Ballaststoffe 3.6 g
gesättigte Fettsäuren 5.5 g
Kohlenhydrate 37.5 g

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