Geräte und Zubehör
Ananascarpaccio met roze Sorbet
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 porties
Zutaten
Roze sorbet
-
suiker150 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
rijpe zoete banaan in stukken gesneden75 g
-
aardbeien steeltjes verwijderd, bevroren500 g
Ananascarpaccio
-
verse ananas verticaal in 4-6 partjes gesneden1
(ca. 200 g elk), kern verwijderd -
verse muntblaadjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2.7 mg
Eiweiß
0.9 g
Brennwert
667.9 kJ /
159.6 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Cutter+
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Keine Bewertungen
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Quiche lorraine
50 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Vinaigrette van paprika's
Keine Bewertungen
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min