Geräte und Zubehör
Ananascarpaccio met roze Sorbet
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 porties
Zutaten
Roze sorbet
-
suiker150 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
rijpe zoete banaan in stukken gesneden75 g
-
aardbeien steeltjes verwijderd, bevroren500 g
Ananascarpaccio
-
verse ananas verticaal in 4-6 partjes gesneden1
(ca. 200 g elk), kern verwijderd -
verse muntblaadjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2.7 mg
Eiweiß
0.9 g
Brennwert
667.9 kJ /
159.6 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Cutter+
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Tomatenmannetjes
Keine Bewertungen
Fruitige saladedressing
5 Min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen