Geräte und Zubehör
Ananascarpaccio met roze Sorbet
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 porties
Zutaten
Roze sorbet
-
suiker150 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
rijpe zoete banaan in stukken gesneden75 g
-
aardbeien steeltjes verwijderd, bevroren500 g
Ananascarpaccio
-
verse ananas verticaal in 4-6 partjes gesneden1
(ca. 200 g elk), kern verwijderd -
verse muntblaadjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2.7 mg
Eiweiß
0.9 g
Brennwert
667.9 kJ /
159.6 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Cutter+
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Keine Bewertungen
Speculoos druiven tiramisu
1 Std.
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Rijstsalade
1 Std.
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Curryworst en linzen
1 Std.
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Aardappel-preisoep
40 Min