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Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Citroencake
- 150 g suiker
- 1 citroen alleen de schil zonder de witte delen
- 2 eieren
- 230 g melk
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten
- 1 vanillestokje alleen zaden
- 250 g bloem
- 1 zakje bakpoeder (ongeveer 15 g)
- 1 snuifje zout
Frittata en ratatouillepasta
- 20 g brood, wit, oudbakken in stukken gesneden
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden
- 25 g vers peterselieblad
- 6 eieren
- 1 tl zout
- 300 g courgette in stukken gesneden
- 100 g lente-ui in stukken gesneden
- 6 - 7 kerstomaten gehalveerd
- 500 g water
- 200 g gele paprika in stukken gesneden
- 100 g ui in stukken gesneden
- 3 knoflookteentjes
- 100 g aubergine in stukken gesneden
Aardbeiensaus en crespelle (flinterdunne pannenkoekjes)
- 45 g suiker
- 300 g aardbeien
- 20 g balsamicoazijn
- 10 g citroensap
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus extra voor het invetten
- 400 g melk
- 200 g bloem
- 3 eieren
- 200 g gehakte tomaten, uit blik
- 50 g tomatenpuree
- 50 g olijfolie
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Montage
- ham gekookt of rauw, in dunne plakjes, voor de garnering
- Parmezaanse kaas, geraspt voor de garnering
- rucola voor de garnering
- brood voor het opdienen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 650.6 kcal / 2722 kJ
- Eiweiß
- 20.9 g
- Fett
- 25.6 g
- Kohlenhydrate
- 85.6 g
- Ballaststoffe
- 4.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 10.7 g
- Natrium
- 1027.3 mg
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