Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Citroencake
- 150 g suiker
- 1 citroen, alleen de schil zonder de witte delen
- 2 eieren
- 230 g melk
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten
- 1 vanillestokje, alleen zaden
- 250 g bloem
- 1 zakje bakpoeder (ongeveer 15 g)
- 1 snuifje zout
Frittata en ratatouillepasta
- 20 g brood, wit, oudbakken, in stukken gesneden
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden
- 25 g vers peterselieblad
- 6 eieren
- 1 tl zout
- 300 g courgette, in stukken gesneden
- 100 g lente-ui, in stukken gesneden
- 6 - 7 kerstomaten, gehalveerd
- 500 g water
- 200 g gele paprika, in stukken gesneden
- 100 g ui, in stukken gesneden
- 3 knoflookteentjes
- 100 g aubergine, in stukken gesneden
Aardbeiensaus en crespelle (flinterdunne pannenkoekjes)
- 45 g suiker
- 300 g aardbeien
- 20 g balsamicoazijn
- 10 g citroensap
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus extra voor het invetten
- 400 g melk
- 200 g bloem
- 3 eieren
- 200 g gehakte tomaten, uit blik
- 50 g tomatenpuree
- 50 g olijfolie
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Montage
- ham, gekookt of rauw, in dunne plakjes, voor de garnering
- Parmezaanse kaas, geraspt, voor de garnering
- rucola, voor de garnering
- brood, voor het opdienen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2722 kJ / 650.6 kcal
- Eiweiß
- 20.9 g
- Kohlenhydrate
- 85.6 g
- Fett
- 25.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 10.7 g
- Ballaststoffe
- 4.8 g
- Natrium
- 1027.3 mg
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