
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Bulgur en vegetarische basis
- 1000 g water
- 1 tl fijn zeezout
- 10 g olijfolie
- 170 g bulgur
- 300 g aubergine in stukken gesneden (2 cm)
- 300 g paprika rood en geel, in stukken gesneden (3 cm)
Plat brood
- 50 g olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 120 g water
- 270 g bloem plus extra om te bestuiven
- 1 tl bakpoeder
- 1 theelepel fijn zeezout plus 1 theelepel grof zeezout om te bestrooien
- 1 el gemengde zaden (nigellazaad, komijnzaad, sesamzaad), om te bestrooien
Bulgur salade
- 25 g vers peterselieblad
- 10 g verse muntblaadjes
- 1 knoflookteentje
- 30 g citroensap
- 20 g olijfolie
- 1 tl fijn zeezout
- 4 snuifjes gemalen zwarte peper
- 100 g komkommer in stukken gesneden (3 cm)
- 100 g paprika geel en rood, in stukken gesneden (3 cm)
- 100 g tomaten gevierendeeld
Pap met dadels, pistachenoten en kardemom
-
30
g ongezouten, gepelde pistachenoten
oder gepelde amandelen - 100 g ontpitte dadels
- 900 g melk
- 40 g kristalsuiker
- ½ tl gemalen kardemom
- 150 g havervlokken
Aubergine spread
- 20 g peterselieblad, vers plus extra voor de garnering
- 2 knoflookteentjes
- 40 g olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 70 g tahin
- 5 g limoensap
- ½ tl gemalen komijn
- 1 tl zeezout gerookt
Peper spread
- 40 g olijfolie
- 100 g ui gevierendeeld
- 100 g rauwe cashewnoten
- 5 g limoensap
- ¾ tl fijn zeezout
- 1 tl pikante paprikapoeder
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 751 kcal / 3142.2 kJ
- Eiweiß
- 19.5 g
- Fett
- 38.3 g
- Kohlenhydrate
- 88.7 g
- Ballaststoffe
- 10.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 7.1 g
- Natrium
- 1738.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Vegan Caesar saladedressing
Keine Bewertungen
Drie kaas pides
1 Std. 40 Min
Rucola taart
Keine Bewertungen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 Min
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min