Geräte und Zubehör
Engelse brunch
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
Witte bonen in tomatensaus en gestoomde eieren
-
eieren gekoeld6
-
tomaten in stukken gesneden300 g
-
water100 - 150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
balsamicoazijn donker1 tl
-
olijfolie45 g
-
suiker5 g
-
tomatenpuree15 g
-
verse bladspinazie200 g
-
verse bruine paddenstoelen in vieren gesneden100 g
-
uien in partjes gesneden150 g
-
worst, voorgebakken in plakken van 1,5 cm gesneden200 g
-
witte bonen, grote, uit blik uitgelekt200 g
-
zout om op smaak te brengen
-
sneetjes toastbrood wit, om te serveren
-
verse gemengde kruiden voor de garnering
-
kerstomaten120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
810.1 mg
Eiweiß
22.8 g
Brennwert
1865.2 kJ /
445.8 kcal
Fett
30.4 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
22.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Internationaal Brunchen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Coconut Dream
10 Min
Basisbouillon
Keine Bewertungen
Mojito
10 Min
Lactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Tex-mexburger
4 Std. 25 Min