Geräte und Zubehör
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
groene kikkererwten, gedroogd200 g
-
water440 g
-
olijfolie60 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in sticks gesneden (2 cm x 5 cm)500 g
-
ui20 g
-
pompoen vlees geschild, in stukken gesneden (2-3 cm)450 g
-
rozemarijn, vers alleen naaldjes1 takje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
1943 mg
Eiweiß
113 g
Brennwert
5073 kJ /
1211 kcal
Fett
51 g
Ballaststoffe
25 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
68 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Champagne en pompelmoes sorbet
Keine Bewertungen
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen