Geräte und Zubehör
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
12 stuks
Zutaten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
216.3 mg
Eiweiß
6.6 g
Brennwert
866.4 kJ /
207.1 kcal
Fett
12.7 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
16.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel in 30 minuten
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Napoleon hoedjes
Keine Bewertungen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Mosselen met Frietjes
45 Min
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min