Geräte und Zubehör
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
12 stuks
Zutaten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
216.3 mg
Eiweiß
6.6 g
Brennwert
866.4 kJ /
207.1 kcal
Fett
12.7 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
16.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel in 30 minuten
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Roze roerei
15 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Pudding
15 Min
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
BBQ-saus
20 Min
Klassieke sabayon
15 Min