Geräte und Zubehör
Warm Spinach and Artichoke Dip
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
995 g
Zutaten
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 30 g
Natrium
122.3 mg
Eiweiß
2.9 g
Brennwert
264 kJ /
63.1 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
1.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Texas White Bean Salad
15 Min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 Min
Citrus Margarita
10 Min
Refried Beans
4 Std. 10 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 Std. 50 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Keto Cranberry Sauce
20 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min