Geräte und Zubehör
Vegan red velvet cupcakes
Zubereitung 30 Min
Gesamt 4 Std.
12 stuks
Zutaten
Veganistisch roomkaasglazuur
-
rauwe cashewnoten 30 min. in heet water geweekt en uitgelekt200 g
-
suiker100 g
-
citroensap30 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
kokosroom (het romige deel van kokosmelk)100 g
-
veganistische margarine30 g
Veganistische cupcakes
-
amandelmelk250 g
-
witte azijn40 g
-
zout½ tl
-
suiker150 g
-
rode voedingskleurstof½ tl
-
zonnebloemolie120 g
-
bicarbonaat van sodium5 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bloem250 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
247.9 mg
Eiweiß
5.9 g
Brennwert
1642.1 kJ /
392.5 kcal
Fett
22.8 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
43.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
No-Bake-Tiramisu-Taart
Keine Bewertungen
Wit Brood
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 Min
Horror punch
20 Min
Fruitpapje met ontbijtgranen
Keine Bewertungen
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Vegan kaas dip
40 Min
Ananas zandkoekjes
2 Std.
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min